Hunden

Har precis varit ute med doggen, söta lilla Ebba. Hon är så go, alltid glad och viftar på svansen när man kommer, det är inte många människor som lever upp till det.

252680-76


Ta mig till...


Västkusten, mitt älsklingställe på jorden. Jag vill åka båt, bada i lagom saltat vatten, äta färska skaldjur på någon mysig restaurang, shoppa och strosa runt på Smögen bryggan och lyssna på måsarna (!) och på den goa götebroskan. Ta mig dit nuuu!Lite bilder från Hunnebostrand förra året.

Underhållning

Det här var min underhållning under förmiddagen. Inte så dåligt. Låg i en mycket bekväm solstol och hade finfin utsikt över himlen. Lite jordgubbar och några inredningstidningar räcker som underhållning för mig en solig, ledig och fin dag!


jordgubbar och sol på altanen

Idag har det varit kanonfint väder. Härligt att vara ledig en så fin dag! På eftermiddagen kom mamma med jordgubbar som vi åt på altanen, sååå gott och mysigt att sitta och småprata lite. Jag hade pysslat ihop en liten presentpåse under dagen till mor med olika chockladbitar i med fruktsmak som hon fick. Jag älskar ju att pyssla och särskillt att slå in paket. Nu ser det ut som att det blir ett riktigt åskväder snart. Det kan vara lite mysigt. I alla fall om man sitter inne och tittar på premiären för Allsång på Skansen. Det kollade mamma och jag alltid på tillsammans när jag var liten och vi var i Västerbyn. Ett kvällsdopp på stranden sen hem till Allsång på Skansen med te och Digestivekex, det var tradition!


Mamma, pappa och jag!

mor och dotter
Mor och dotter!

far och dotter
Pappsen och jag!

SläktmiddagPå midsommaraftonskvällen var hela släkten bjudna till pappas bror och deras sommarhus en by bort från våran. Där var det som vanligt trevligt med god mat och dryck. Till middagen sjöng vi snapsvisor varvat med bla Bagare Bengtsson (se bilden när vi ligger på golvet under bordet) och kvällen avslutades med lite dans. Mycket nice!

SommarflickaMin lillasyster Lovisa knäppte lite bilder på mig på självaste midsommarafton. Kul att ha och titta tillbaka på när man blir gammal och grå.

MidsommardansHär i Dalarna är det folkdräkt och spelmän och dans runt en vacker midsommarstång som gäller! Har firat midsommar här så länge jag kan minnas. Även om solen inte sken så regnade det i alla fall inte.

Fin mamma

mamma

Mamma, pappa och jag fikar på midsommaraftons eftermiddagen och laddar upp inför dans runt midsommarstången! (Mamma framför kakelugnen i vårat sommarhus.)

Midsommar

Det här är lite bilder från midsommar förra året, sol och fint väder! Annat blir det nog i år... Är i allafall snart på väg till Västerbyn och min kära familj. Fast det känns väldigt tråkigt att Mia och Josef som är på brölloppsresa inte kommer vara där. Tänker på er massor!
252680-42
Här här jag utanför vårat sommarhus, längtar dit!

midsommar
Hej och hå! Snart står midsommarstången på sin plats trogen!

systrar
Systrarna samlade och en liten paus från allt dansande!

Härliga brölloppsdag!

Mia
Mia och Josef! Snart man och hustru.


Gäster
Några av de runt hundra gästerna utanför kyrkan.

värdparet
Värdparet. Viktor och hans blivande fru Rebecka.


Tårta
Brudparet skär brölloppstårta

Min syster har gift sig!

Brölloppsgång
Mia och Josef på väg mot middagen! Hon var så fin, syster min.
Såg ut som Askungen!


Bröllopp

Det var ett så vackert bröllopp. Dagen började för bruden, värdinnan, och vi tärnor hos frisören där vi blev sminkade och fixade i håret. Sedan var det fotografering och vigsel i Skerike kyrka. Brölloppsfesten fortsatte sedan ute på Brunnbygård med en härlig middag, bröllopsvals och avslutatdes med dans. En oförglömlig dag då min syster blev Maria Bly.

Familjebild
Familjen Westlund och familjen Bly. Från vänster Karin (tärna) Janne, Lovisa (tärna),
Monica, Maria, Josef, Berit, Viktoria (tärna), Per och Daniel (bestman).Mamma och pappa
Mina föräldrar!

BMW
Jag och mina bodygaurds, haha!

Sommarfin

Klänning

Här är jag i min nya fina klänning. Den kommer komma till användning i sommar!

Här bor jag!

vardagsrum

Så här ser det ut i min soffhörna.

min köksinredningÄven om jag har jordens minsta kök tycker jag om att fixa och göra lite olika arrangemang med tavlor, korgar och annat. Förut hade jag inga levande växter alls bara för att de dog så fort de kom hem till mig. Men nu har jag lärt mig att de behöver bli ompysslade och vattnade nästan dagligen i mina soliga fönster. Nu skulle det kännas jättetråkigt och kalt utan lite grönska. Man blir både gladare och piggare av växter har jag märkt. Ett tips är att alltid ha lite färska örter i krukor i köket. Gott till matlagningen och väldigt dekorativt!RSS 2.0