Fotbollsfeber

Idag skulle jag kunna tänka mig att ta ett träningspass med Tobias Linderoth...

...och sen ta en fika med Anders Svensson...

...och sen hänga runt lite på stan med Henke...

...och sen käka en god middag som gamle goa tränaren Tommy Svensson (med hjälp av Thomas Nordahl) har lagat speciellt till mig och resten av laget.

...och sen går jag och Fredrik Ljungberg på bio...

...och sen avslutar jag dagen med en liten promenix med Zlatan...

Det vore en helt okej dag, lagom mycket glam liksom om du frågar mig!

Glamour.

Snurr

Jag vill gå på bal, på riktigt, sådär som på amerikanska highschoolfilmer med fula, stora rosa rosetter och ballonger hängande kors och tvärs i skolans gympasal och när tjejen, som oftast är en tönt, förvandlas till en ljuv dröm och blir upphämtad i limon av skolans snygging. Sen blir killen balens kung och tjejen som ofta heter Kaitlin eller nåt blir drottningen och skolans bitch drar av sitt hår av avundsjuka. Hihi. Lite mer glamour i min vardag är precis vad jag behöver.

Inlines-bruden

Jag tror jag såg det absolut roligaste man kan skåda på två inlines när jag cyklade till jobbet igår... En tjej i typ 30-års åldern försökte ta sig fram helt seriöst (tror jag) på dessa rullande skor. Det är svårt att beskriva hur kul det var men hon kan nog inte planera något VM i inlines den närmaste tiden. Men om det finns något mästerskap som korar världens vingligaste och ostabilaste, skulle hon lätt ha en chans. Hon var grymt underhållande. Hade en stil som var väldigt udda, eller så var det första gången hon åkte, hennes kropp vacklade från höger till vänster i en alldeles för hög fart. När hon väl kom fram till rödljuset klamrade hon sig fast vid stolpen och kramade den ett bra tag. Jag vände mig om flera gånger efter att jag cyklat om henne (och höll själv på att krocka med en gubbe) men hon stod kvar och kanske gör det än, det skulle i alla fall jag ha gjort efter en sån omtumlande åktur... 

Möhippa

M?hippa

Igår hade vi möhippa för min syster. En lyckad dag och superhärligt väder. Titta så söt hon är!

Makeover

Hall

På förmiddagen idag har jag haft en liten makeover i min hall. Jag älskar ju verkligen allt som har med inredning och design att göra och gillar att pyssla och fixa om hemma hos mig. Sorterade bort alla vinterkläder, skor och annat som låg framme utan att jag använde det. Sedan spände jag upp ett tyg, möblerade om lite (vilket nästan är en omöjlighet i en hall på knappt två kvadratmeter) men resultatet har ni i alla fall här!

Kom på att jag borde tagit en bild innan storstädningen så man såg före och efter effekten, men det får bli nästa gång...

Storasyster

Systrar

Och idag kommer min storasyster hit till Västerås! Det ska bli superkul att träffas för det var riktigt längesedan. Hon, min kusin Nina och söta Rebecca kommer förbi hos mig på eftermiddagen. Trevligt!

Lillasyster

252680-14

Igår var min söta lillasyster Lovisa på besök. Vi åt jordgubbar,
tittade i tidningar och pratade, hon är fööör go! Love you big time syrran!

Saknar...

Babar


Pratade nyss med min allra bästa Hanna i telefonen. Det är så skönt för vi känner varann så bra och det känns precis som förr när vi pratar, synd bara att vi inte hörs av så ofta numera. Det är ju några år sedan vi delade stad om man säger så. Men i framtiden planerar jag att vi ska bo lite närmare varann så vi kan börja hänga lite mer like the old days!

På bilden kramas Hanna och jag utanför Babar en galen sommarnatt i Örebro.

AT THE CLUB

Nadja och Valle

I fredags var det avskedsfest för Nadja. Förfest på Valentinas altan och senare utgång på Pluto.

Mamma och jag

Mamma och jag

Mamma och jag på underbara västkusten!

Morilimormor!

Mormor

Igår eftermiddag kom min kära mormor på besök hem till mig. Vi drack FRIGGS super goda vaniljte och småpratde lite. Tycker så mycket om henne, hon är så cool! Helt plötsligt titatde hon på klockan och flög upp ur soffan och var tvungen att rusa hem till morfar... Men det var super så länge besöket varade. Tack för besöket mormor!

LEDIG!

252680-7

Idag är jag ledig och tänker njuta till fullo. Jobbade hela dagen igår och det var grymt mycket att göra.
Tyvärr så regnar det men det gör faktiskt inget för det kan bli hur mysigt som helst om man är inne,
tänder lite ljus och tittar på film. Tänder ljus gör jag ofta, (se bilden från fönstret i min lägenhet) är lite sämre på det där med att kolla på film. Men idag när det regnar känns det mer tillåtet än när solen skiner.
Så idag blir det en slappdag! Då återsår bara frågan vilken film man ska se, och med vem!? Hihi!

Vårsol

252680-6
Min fina vän och jag.

Pernilla och jag njöt av solen i tisdagseftermiddag. Hon är verkligen en av världens härligaste tjejer! Tycker mycket om!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0