måndagspigg?

 
Bilder jag tog från bilrutan och vår hemresa igår. Sverige är fint.

Kände mig inte helt kry imorse när jag gick upp. Inte sjuk heller, eller jo lite. Som att något var på g. Först huvudvärken i fredags, sen lite feber inatt och imorse var jag allmänt hängig i huvudet. Något i halsen kände jag också av tror jag.

MEN jag tänker inte bli sjuk för det har jag inte tid med. Så imorse efter frukosten satte jag på mig mina baota sköna gympaskor och tog en timmas powerwalk (fast det var inklusive fotografering så det blev bara power mellan varven =) och jag kan lova att jag liksom hoppsade fram i mina pjux (som ser gigantiska ut bara för att de har värsta stötdämparna) samtidigt som jag lyssnade på bra musik. Det gjorde att jag genast kände mig mycket gladare och mycket piggare! (Det hjälper faktiskt alltid att tänka positivt!

Nu har jag pluggat en timma, ätit lunch och mailat lite med Pernilla och tom sovit en timma. Det gör jag aldrig på eftermiddagen så det var nog välbehövligt! Nu ska jag svälja ett helt pepparkorn och dricka te för att vara säker på att INTE bli sjuk! Imorgon är det skola igen efter en skön liten ledighet, den tackar vi för!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0