ledig och skön torsdag

Såg en gammal snygg och rostig hoj i rött och grönt idag så
jag kände att det var läge att knäppa några bilder.


Jag har varit ledig idag och är faktiskt ledig fram till tisdag! Eller ledig och ledig har ju en del att tentaplugga och lite uppgifter som ska inlämnas och sånt jox, men inga schemalagda lektioner förns på tisdag! Var ändå uppe tidigt imorse. Hade bokat tvättstugan klockan sju och jag var rätt mör när klockan ringde. Men efter att ha duschat piggnade jag till och nu har jag rena kläder, handdukar och lakan!

Har blivit en del plugg idag. Solen sken några timmar mitt på dagen och då passade jag på att läsa ute i solen en stund innan jag gick in och fortsatte vid datorn. Nu ser jag på go kväll. Det är rätt bra på torsdagar faktiskt. Åtminstone är det kul att se gör om mig delen. Idag blir kvinnan supersnygg! De intervjuade också Martina Haag som ger ut en ny bok. Har läst hennes tidigare böcker och gillar henne. Hon är galen men rolig!

Ikväll planerar jag att se semifinalen i euro vision song contest med Charlotte! Skönt att softa med lite ljus och annat torsdagslyxigt. Ha en skön kväll! Kram. ♥

Kommentarer
Postat av: Mia

Kom hit och spela Wii med mig snart! Och prata och dricka te! När kan du?

Kramar Mia

2008-05-22 @ 20:11:03
URL: http://frubly.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Vad bra att hon gick vidare. Men jag tror endå att ukraina vinner, hon var lite lik Gabby, såg du det?

2008-05-23 @ 08:55:03
URL: http://lovisawestlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0