rosa lördag
Äppelblommor, körsbärsblommor och tulpaner.

När jag var liten så tyckte jag att alla dagar hade en färg. Lördagar var rosa. Därför är det lite rosa bilder här på bloggen idag som jag hittade när jag tittade igenom några mappar med bilder som jag fotat under våren. Annars är den ju inte mist lite extra rosa idag med tanke på schlagern ikväll! Undra hur det går? Topp fem tror jag i alla fall. Kanske, kanske att hon vinner!? Vore nåt det!

Var jättefint väder imorse när jag gick upp. Efter lördagsfrukosten så satte jag mig ute i solen med Johanna. Båda hade plugg med ut, men vi satt och snackade istället tills det blev molnigt, kallt och skönare att vara inne. Nu ikväll blir det nog till att titta på Charlotte. Men först ska jag gå ut på en liten promenix! Kram. ♥

Kommentarer
Postat av: Mia

nej, tisdag var rosa! Och en dag var "slips". Kommer du inte ihåg det, haha! Måndag var ljusblå med vita fåglar.

Vad var det du tyckte om Gunnel? Du hade nån bild om henne när du var liten?Ikväll kommer Sara och Sophia, Schlagerkväll, kom gärna om du vill!

2008-05-24 @ 17:02:39
URL: http://frubly.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fina bilder!

2008-05-24 @ 17:36:59
Postat av: Lovisa

Ja det var jättemysigt! och jag ska antagligen kolla på EVSC (vilken rolig förkortning!) ajg vet inte, jag kanske ringer någon som får komma hir och sällskapa mig!

2008-05-24 @ 17:38:16
URL: http://lovisawestlund.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Ja, det var jag! Hehe, mamma och pappa var så klart med. Har du den där andra sofies världboken? Som heter något med spelkort?

2008-05-24 @ 19:12:40
URL: http://lovisawestlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0