snart fredagsfeeling!


Jag är glad för det är fredag idag!

Drömde helweird inatt. En verklig och konstig huller-om-bullerdröm. Skrattade för mig själv när jag vaknade. Drömmar kan vara så himla konstiga alltså. Har hört att man bearbetar saker man är med om på dagen och det kan nog stämma.

Det var i allafall skönt att vakna upp till en härlig fredag. Andas fredagsluft! Gick upp vid sju och åt frukost framför nyhetsmorgon på fyran (såklart!) Var i skolan mellan åtta och tio. Trivs väldigt bra i skolan. Trevliga kursare och sånt där som är viktigt att man trivs med! Den här terminen har varit bra. Har lärt mig mycket!

När jag kom hem skrev jag på en grej som ska vara minst fyra A4 och inlämnas före ett seminarium jag har på tisdag. Går finemang. Hunnit långt idag. Skriver lite till så jag kan få lite fredagsfeeling här sen! Känns grymt bra med helg! ♥

Kommentarer
Postat av: Lovisa

haha jag vet, det suger! Det gör Rasmus på luffen också för den delen!!!

2008-05-16 @ 16:43:22
URL: http://lovisawestlund.blogg.se/
Postat av: Mia

"GT" har bästa prisklassen, det är nämligen Gina Tricot som jag menar då! vill inte alltid göra reklam för varumärken i bloggen....

129 kronor kostar bodyn och den är super! Skulle vara jättefin på dig som är så lång, man slipper ju alltid glipan mellan tröja och byxor!

KRAMAR!

2008-05-16 @ 20:23:59
URL: http://frubly.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Haha, och du tror att jag ska på konsert med mamma och pappa på en fredag? Hur var dina tonår?! :)

2008-05-16 @ 21:37:17
URL: http://lovisawestlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0