sommarvarm april-lördag

Köpte dessa jeans idag! Jag gillar slitningen fram men är dock tveksam till att de
inte är några hål alls bak (syns till höger i bild). Konstig kontrast. Ska jag behålla?


Jag har haft en mycket bra dag! Mysig lördagsfrukost, gemensam promenad i sommarvärmen ner på stan, fika på uteservering, några rundor i affärer och lite filosoferande om livet och sånt längs ån. Beautifully! Gick hem till mig och bytte om till kjol och bikini!! Satt ute på en filt på gräsmattan nere på gården och småpratade. De flesta pluggade men jag och Oskar läste sköönlitteratur. Lyckos oss! :) Nu ska jag duscha och göra mig iordning. Varma vårkvällar är det bästa!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

SÅÅÅÅ SNYGGA!

2009-04-25 @ 20:41:19
URL: http://lovisawestlund.blogg.se/
Postat av: Pernilla

FIna vart är de från? är de dem från gina? puss

2009-04-26 @ 10:31:54
Postat av: oggy

skitsnygga!

2009-04-26 @ 10:55:30
Postat av: pernilla jansson

Hej gumman! Vad kul att du blir glad nær jag kommenterar, blir minst lika glad av dina! Du tar ju alltid så fina bilder också, det ær roligt. Jag funderar på att lægga ner bloggen eller skriva lite mer. Kanske blir till at skriva lite mer eftersom jag har massor av døtid på jobbet till att uppdatera næra o kæra hemma! Men kan du sånt med att gøra om presentationen och bakgrunden? Snælla kan inte du hjælpa mig isåfall? Om jag skickar dig nån bild jag vill ha, de behøver itne vara komplicerat (haha eller det ær det førmodligen eftersom jag fattar nada). Vet du att johanna grøhn min kompis har fått en liten flickbebis tuva. Hon kom ut utan att johanna ens vetat att hon vart gravid i 9 månader, ær inte det knasigt så sæg!

Jagt ycker jeansen ær assnygga framifrån, men var de dom jag testa satt de helt jævligt bak iaf på mig!!! Du behøver ju knappt tvætta jeans, men man vill ju gærna kunna utan att de ska gå sønder.. Jag har 2 stycken. Ett par från zara, och ett par från bik bok med vit spets i hålen. Gillar mina som tusan o måste ha fler, snyggaste jeansmodet på længe omj ag frå sæga mitt!

Hela juli blir jag i vås. så då kan vi væl ses hela tiden ;) ? PUSS

2009-04-27 @ 08:19:42
URL: http://dennadag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0