tvättstugeskolanDenna lilla lappkonversation möttes jag av i tvättstugan i morse.

Vi har nog alla drabbats, sett eller skrivit dom själva. Lapparna som då och då hänger i våra gemensamma tvättstugor eller på andra platser som i köket på jobbet ("din mamma jobbar inte här, diska efter dig!) osv. Ni vet vad jag menar!

Men i morse när jag kom till min tvättstuga skrattade jag gott och högt åt ovanstående "lapp-konversation". Någon har blivit utsatt för tvätt-tids-tjuven och blivit förbannad. Helt normalt. Vem blir inte det liksom... Men det lustiga är ju personen som reagerat på offrets ordval och kontrat med en kommentar. Vilket språk! Ja eller hur! Vi är ju i en tvättstuga för guds skull, passa din tunga!

Fast det är klart. Nu ska vi inte skratta åt människan med snirklig handstil
som vi sen tidigare vet har ett starkt intresse för det här med lappskrivning. Nej
egentligen så är det ju inte ett dugg konstigt att hon skulle där och kladda. Ni
ska få se. Här följer en liten bildserie från några lappar i min tvättstuga där
människan med den snirkliga handstilen håller i taktpinnen för ordning & reda.Men frågan är ju fortfarande vem som snor tvätt-tider? Jag har nämligen också blivit drabbad! Flera gånger denna sommar (utan att jag för den sakens skull skrivit någon lapp om det). Men jag har mina aningar. Här kommer min teori:

Någon som genom ordningsamma lappar försöker vilseleda och dölja sin riktiga sida, sin stökiga personlighet med en passion för att sno tvätt-tider. Jo så måste det vara. Det måste helt enkelt vara människan med snirklig handstil själv som är förövaren. Äpplet faller inte långt från trädet. Säger bara det. Vilken stil!


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hahaha FY vad nice!

2009-08-27 @ 17:44:14
URL: http://lovisawestlund.blogg.se/
Postat av: Johanna

Det är INTE jag!! :) men jag har tänkt precis samma tanke!!

2009-08-27 @ 18:36:35
Postat av: karin

haha, underbart johanna! känner du igen dig på bilderna? men är den den snirkliga handstilen en man eller kvinna? vet du?

2009-08-27 @ 18:58:55
URL: http://annakarinmargaretha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0