friday night 09-01-09Det är bara att säga en låt så spelar Per när man har gitarrparty hemma hos mig. :)

Igårkväll hade jag, Per och Tor en liten vinkväll hemma hos mig. Vi lyssnade på bra musik och spelade bra musik. Per kan spela vad som helst på gitarr. Riktigt bra där! Alltid galet och kul att hänga med dom där två. Vi kan prata om allt och lärde känna varann då jag flyttade hit för ett och ett halvt år sedan.

Efter några timmar hemma hos mig mötte vi upp lite annat folk på vägen ut mot BJs. Man kan säga att det var ett gäng jurister och jag igår, och trevligt var det!


På väg mot och på BJs. And that´s the end of the story!

Ser fram emot en mysig lördagskväll nu. Fick dock ett gulligt sms från Lisa, Hedda och det gänget  som undrade om jag ville hänga med på partaj vilket hade varit väldans skoj... Men nu har jag redan lovat att det ska bli en lugn kväll så så får det bli. Men jag är på nästa gång, det vet ni! :) Hoppas alla har en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Per

Tackar, men SÅ bra är jag faktiskt inte:P Men vilken kväll hörru! Uppsalas kanske gladaste och mest galna studenter i sitt esse, I say no more! :). En sak som slog mig just nu är hur mycket miljön påverkar feststämningen, no fence Tor, men Karins rum är ju helt fantastiskt snyggt! Hoppas på en returfest, snarast! Keep it up.. over and out

2009-01-10 @ 18:50:39
Postat av: Saara

Det ser så skoj ut! :)

2009-01-11 @ 12:10:20
URL: http://silkesband.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Haha, jag vet! Det var liite kul!

2009-01-11 @ 15:50:38
URL: http://lovisawestlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0