torsdagsfynd!


Idag har jag fyndat! En rolig skinnväska och en hylla. :) (Ursäkta röran, jag flyttar...)

Alltså jag smäller aav vad tråkigt det är att packa. Tog ett litet break från det hela och mötte upp finaste Helena på stan istället. Så mycket trevligare! Kikade i lite affärer och på hemvägen gick jag förbi två ställen där jag inte hade räknat med att hitta något. Men i den första butiken fastnade jag för en grej - en väska i äkta skinn! Och vad råkar detta vara för butik om inte självaste Myrorna. :) Gick vidare till Sirius Loppmarknad där jag fyndade ännu en grej. Nämligen en hylla för 40 riksdaler. Som hittat ju! Den tänkte jag fixa till lite tjusigare. :) Lovar att visa er sen. Tänk vilka fynd man kan göra här i krokarna. Det visste man inte!


Är det någon man blir glad av att hänga med så är det Helena!

Kommentarer
Postat av: angelica

va kul med lite fynd =)

ska du flytta hem till gurkstaden igen eller en större lägenhet där du bor nu ?? vart bara lite nyfiken =)angelica västerås

2010-08-26 @ 18:13:53
Postat av: Jorunn

Väskan var ju verkligen toksnygg! Skulle mer än gärna vilja ha en likadan själv, men det blir nog svårt att hitta med tanke på var du köpte din :)

2010-08-26 @ 18:36:42
URL: http://jorunns.blogg.se/
Postat av: mamma

Vilka fynd du har gjort. Väskan är verkligen jättesnygg och extra kul att det är äkta skinn.

Snart är det dags Karin!

Kramar från mamma

2010-08-27 @ 08:24:47
Postat av: Helena

Men tack detsamma Karin! :) Finfina fynd gjorde du minsann! :) Tack även för den fina lappen du hade lagt ner bland böckerna och godiset!!

Stora kramar

2010-08-27 @ 14:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0