pepparkaksbak!


Pepparkaksbak! Grisarna är dom finaste. :)

Hej härliga fredag med bara en liten vecka kvar till julafton! December har rusat fram så jag nästan inte hunnit med... Men julstämning har jag, och den blev det inte mindre av när jag bakade pepparkakor en dag i förra veckan. Då drog jag på mig rutigt förklade, spelade julmusik, kavlade deg och tryckte gubbar, grisar och gummor i flera timmar medan underbara pepparkaksdofter spreds i köket. Älskar det! Julbaket är en mysig julgrej jag inte vill vara utan. Har ni bakat några? Mer julfix blir det för mig i helgen! :) Glad fredag på er!Hemmagjorda och nygräddade pepparkakor.

Kommentarer
Postat av: Joakim Johansson

Hej Karin,

Blev granen bra? Jag ser fram emot att få se bilder på den. Hur jag vet detta? Jag råkade gå förbi, och eventuellt fastna på ditt fotografi, på torget i Västerås efter ett besök i Domkyrkan på förmiddagen. God jul och gott nytt år!

/Joakim

2010-12-18 @ 15:49:07
URL: http://uppsaliensare.blogspot.com
Postat av: Joakim Johansson

Ja, det var onekligen ganska lustigt. Jag tänkte gå fram och hälsa, men tänkte att du kanske skulle bli förskräckt och sedan försvann ni iväg med granen. Så kan det gå. (På fotografiet letar du efter en grön hatt och en begie trench.)

2010-12-18 @ 18:17:42
URL: http://uppsaliensare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0