överraskningspåse!


Något till var och en av passagerarna att sysselsätta sig med under resan. Inredningstidning till mamma, sudoku till pappa och Elin Klings modemagasin till Lovisa. Och lite godis såklart som topping på det hela!

Det här med att slå in paket, pyssla och greja är ju sånt jag gillar, det vet ni ju! Lite som det här resekitet med lite smått och gott i som jag svängde ihop inför en familjeresa till Österlen. Inga avancerade grejer men lika kul för det att komma på vad påsen skulle innehålla och skriva lappar. Ett överrasknings-rese-kit! :)Spännande, spännande, vad finns i påsen...? Aja-baja, inte tjuvkika före utflykt! :) I de små tygpåsarna kan man samla olika semesterminnen, som lena och fina små stenar, snäckor eller varför inte lite mjuk sand? :)


Och här har vi den... Den blommiga överraskningspåsen! ;)

helmysig torsdag!


Se vad Pernilla gav mig idag. En tidningspresent! :) Så glad jag blev, TACK min fina!

Finns inget bättre sätt att tillbringa en grå och regnig torsdagseftermiddag på än tillsammans med vännen man kan dela ALLT med. Tack för mysigt besök och bästa tjejsnacket! :) Nu är det beckmörkt ute så jag har tänt en massa ljus, kokat te och krupit upp i soffan med den fina inredningstidningen i knät. Myskväll!

sommarfrukost!


Dagens frukost med fil, blåbär och jordgubbar. Gott, gott, gott!

Vilken härlig morgon! Solen strålar och jag har precis ätit sommarfrukost på balkongen. En riktigt bra start på dagen!! På TVn i vardagsrummet surrar nyhetsmorgon och jag tänkte sätta mig i solen en stund med ett par inredningstidningar för lite inspiration till ett tavelprojekt jag har på g i sovrummet. Glad fredag på er!


grön & rosa


Satan i gatan.


Vilken fin sommardag det varit! Har tillbringat hela dagen ute i solen och kom hem för bara en liten stund sen. Först ett par timmar på balkongen och sen en trevlig utflykt efter lunch. Nu fixar jag lite kvällsmat och lyssnar på en skiva som jag köpte i maj. Veronica Maggio. Bra grejer! Sen kvällspromenix sous le soleil!

sensommar!


Några sköna sommarbilder från min kamera...

Nu var det längesen! Sommaren börjar lida mot sitt slut, en UNDERBAR sommar! Men hösten är inte fy skam den heller... Den är ju lite som en nystart så därför passar det ju fint att väcka lite liv i den här bloggen igen! :) Fast innan det är dags att plocka fram höstkoftorna, stövlar, vantar och den stickade halsduken på riktigt så hoppas jag att augusti bjuder på ytterligare ett par fina, varma och sköna sensommardagar!

RSS 2.0