glad midsommar!


Blomsterplockning till midsommarstången...

Tittar in för att önska er en härlig midsommarhelg! För mig är midsommar en riktig familjehögtid som alltid firas i vårt sommarhus i Dalarna tillsammans med släkt och vänner, midsommarstång, lekar, jordgubbar, god mat, små grodorna-dans, och hela kalaset! :) En somrig, mysig och fin tradition som jag inte vill vara utan!

Önskar er alla en riktigt solig och festlig midsommar! Hörs snart igen go vänner!


sjung om studentens lyckliga dar...


Hurra, hurra, hurra för Johannes som tog studenten i fredags!

Heeej på er! Här kommer några bilder från studenten för en vecka sen (!) opps, tiden flyger! Strålande solsken, högsommarvärme och glädje yrde på min gamla gymnasieskola när vi tog emot kusin Johannes och tusen andra lyckliga studenter... En klass i taget stod på trappan upp mot skolporten sjungandes "sjung om studentens lyckliga dar osv... till trumpetspelande symfoni, innan de sprang ut till sina nära och kära och lämnade plats för nästa klass som sjöng samma trudelutt... Precis som jag gjorde för ett par år sen. :)En liten intervju på det...


Morbror Göran, kusin Johannes, moster Kerstin och så grodan runt halsen dåra... ;)

Efter kramar och gratulationer till Johannes letade vi upp Oscar som befann sig någon annanstans mitt i publikhavet på samma skolgård... Hans föräldrar och mina föräldrar är goda vänner sen låång tid tillbaka.


Mamma och pappa i granna studentmössor...


Vill man inte ha en öldusch över sig står man som lämpligast på tio meters avstånd. Det är ju
snäppet roligare att vara studenten på flaket än den som ser på så vi tittade
i cirkus tjugo sekunder.


Johannes studentmottagning hölls på eftermiddagen vid hamnen där det bland annat bjöds
på gassande solsken, fläktande vindar, god mat, tal och presentöppning bland trevliga gäster.Efter presentöppning med kaffe och prinsesstårta svischades det vidare på cykel mot nästa student...


Oskiboski! Såhär liten var han på tiden när jag brukade sitta barnvakt åt honom. Söööt. :)

studentdagen!


Två blombuketter till två studentuppvaktningar... Grodan hänger om halsen på kusinen! ;)

Idag är det studenten här i vår stad och härlig stämning överallt! Jag har varit på Rudbeckianska och tagit emot min kära lilla kusin när han sprang ut, och sen tittat en liten stund på alla björklädda flak med ballonger och sjungande studenter som åkte runt, runt runt... Det är strålande sol och hundra grader varmt. Precis som det ska den här dagen! :) Nu ska jag iväg på studentmottagning. Önskar er alla en solig och kalasfin fredag!

examen!!!


Grundskola, gymnasiet, 1år på designskola och 4år på universitetet. Jag har tagit examen! :)

Jag har gått min allra sista dag i skolan, för alltid!!! Nu tar jag ut min examen och ska aldrig mer skriva en tenta, ett pm eller uppsats igen! Någonsin! Lyckorus! Veckans studentaktiviteter med fem-kamp, reklam-design-utformningstävling (som min grupp vann!!) avslutades med bilprovning och att hela klassen sjöng "Sommartider" med vacker(?) stämma i konserthuset igår eftermiddag. Haha, det var och lät väldigt kul!

Tackar, hurrar och skålar för hela 17 år i skolan. Nu börjar ett nytt kapitel! :)

vardagskväll


Jaaa må du leeeva, ja må du leeeeva, hurra, hurra, hurraaa!

Födelsedagsfirande på min balkong för en av mina allra goaste! Tycker så himla mycket om Dig min fina vän! ♥ Nu har jag sjunkit ner i soffan, tänt lite mysiga ljus och ser prima fotboll på tvn. Heeeja Sverige! :)

sveriges nationaldag!


Några soliga bilder från dagen...

Glad nationaldag på er och grattis Sverige! Längesen nu hörrni, men de senaste dagarna har ju varit helt ljuvliga, det har blivit sommar! :) Nu avrundar jag nationaldagsfirandet på balkongen med en skål svenska jordgubbar bredvid mig, mums! Ljummen, vindstilla och vacker kväll. Inte många skoldagar kvar nu...

friday night!FESTLIGT I AFTON VÄNNER! Junikväll, och sommar i luften... God middag på balkongen med grymt sällskap och bästa musiken! Humöret är på topp och jag ler ikapp med kvällssolen. Jeansjacka, bara ben och sommarklänning. Vilka ljuvliga tider. :) Ikväll ska vi ut och roa oss! Önskar er alla en toppenkväll, kramar!

rosesROSE! Det här läppglanset köpte jag när jag var på besök i Uppsala i tisdags och idag glänser det på mina läppar. Lika fin förpackning som det doftar gott! och även om man skulle kunna tro det så köpte jag det inte för att matcha kuddarna i soffan, hehe... Nu är jag precis på väg ut i sköna solen. Det har blivit sommar! :)

mors dag


Min fantastiska mamma, jag älskar Dig!

Första juni och allt, nu är det sommar go vänner! :) Haft lite fullt upp de senaste dagarna men här kommer ett par bilder från mors dag i söndags som vi firade hemma hos mamma och pappa med hela gänget, mormor, morfar, morbror mamma, pappa, Lovisa, Mia, Josef, Hedda och Vilhelm. Ett firande som avslutades med att någon av mammorna överraskade i bröllopsklänning! Spännande! Vem och varför!? To be continued... ;)Den här är klurig! Vad ligger i paketet? Hehe, inte så svårt kanske... Mamma fick en skiva och en bukett
med 30 rosor av mig i mors dagspresent. Det fanns en liten anledning till varför det var just 30 stycken...
Männen vid grillen, vad annars liksom...


Vad gör vi här då? Äh, bara en liten familjen Westlund-grej...

När jag var liten hade jag och min familj en liten lek för oss som vi brukade göra ibland när vi åt middag på kvällen. Det här är inga som helst konstigheter, såhär går det till. Man håller varandra i händerna och sjunger "Vi är en familj, vi är en familj, mamma, pappa, Mia, Karin, Lovisa, mamma, pappa Mia, Karin, Lovisa, Vi är en familj, vi är en familj..." och samtidigt viftar man med armarna som på bilden... Avslutningsvis säger man "Grrrrr" och lyfter bordet från golvet. Sen är leken slut. Hahaha!! Töntigt? Jag vet... och kul! :)Ville tyckte det hela var en festlig lek.Mormor och morfar med liten Hedvig i famnen.


Mormors jordgubbstårta till själva överraskningen, det vill säga la grande final i vit skrud...

För vem kommer här om inte mamma i sin bröllopsklänning! Ja men ibland måste man ju prova om den fortfarande passar och mamma brukar alltid ta på sig den på mors dag. Haha, neeej nu skojar jag, hon och pappa firade 30-årig bröllopsdag samma dag så det var därför. Hurra för det! Och därav 30 rosor... :)


RSS 2.0