happy halloween!


Halloween hos mig 2010. De vita pumporna gillar jag bäst så i år har jag bara vita och gröna.

Den finaste dagen på länge här, hurra så skönt med en solig start på veckan! Och idag så är det ju även Halloween! Jag har i och för sig inte firat mer än att jag har några vita och gröna små pumpor i köket. Nu kryper jag snart ner i sköna sängen med min bok. Längtar! Läser ett väldigt spännande kapitel just nu...

saturday


Helg i hatt och så lite nytt på bloggen... Har ni kanske sett att jag bytt header?

Härligt med helg! Idag en lördagssväng på stan, promenad i sköna höstsolen och eftermiddagsfika med fin vän. Nu ska jag tända ljus i höstmörkret och strax lägga ner fisken i soppan som småkokar på spisen... Sen blir det god dessert och mjuk filt i sköna soffan framför Så mycket bättre. Mysig hemmakväll, ja tack!

ovanlig höst


Promenad med Mia och en nyfödd Vilhelm i ett färgsprakande och höstigt Uppsala för två år sen.

Har ni också märkt att det inte är lika mycket eldiga färger ute som det brukar vara på hösten? Det beror tydligen på att vi haft ovanligt få frostnätter i år. Väldigt gult och grönt, men nästan inga röda inslag alls på buskar och träd. En ovanligt ofärgsprakande höst? På tal om färg förresten. Ikväll är jag i målartagen! Så nu ska jag fortsätta där jag slutade innan middagen, och sen lockar nog sängen... Ja, lite så ser min kväll ut.

trevlig helg!Ikväll ska jag iväg på en festlig liten tillställning som jag ser fram emot! Men jag har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig!? Inte för uppklätt, men ändå festfint... Bäst jag dyker in i garderoben väldigt snart om jag ska hitta något passande och hinna i tid. :) Hoppas ni också får en toppenkväll vad ni än hittar på.


frostig fredag!


Vacker och frostig fredagsmorgon...

Vilken härlig dag med frostig morgon, strålande solsken och en fredagsstämning som är på topp! Efter ett par molniga dagar känns det alltid extra skönt när solen tittar fram igen! Och så är det ju snart helg också, bara en sån sak. :) Looovely! Ska bara iväg på ett lite möte här först, men sen så... Glad fredag på er!

weekday


Hösten har verkligen två sidor och idag är det inte lika blå himmel hos mig...

Regn, regn, regn. Det är ett riktigt busväder här idag så gissa om det tog emot att dra på sig stövlarna och fälla upp paraplyet för en promenad när jag egentligen bara ville komma hem och varva ner efter dagen. Men samtidigt behövde jag frisk luft och rensa tankarna lite så ut i rusket tog jag mig... Kyligt, regnigt och blåsigt. Burr! Aldrig känns det väl så skönt att tända ljus och mysa inne i värmen hela kvällen, som just nu. :)

oktoberHöstdagar som den här sparar jag och plockar fram någon mörk, grå och regnig novemberdag. Löv som prasslar under fötterna, underbara färger, rosiga kinder, krispig luft och solsken... Hösten är så vacker!

Hedvigs sommardop & Höstkänslor!


Hedvigs dop den 30 juli i Skerike kyrka.

Glad fredag på er! Varma, sköna sensommardagar i all ära men idag känns det verkligen som höst! Luften är friskare, klarare och lite kyligare så jag värmer mig i min nya stickade halsduk. Gillar! Men här kommer ändå en sista sommarhälsning med bilder från Hedvigs dop i Skerike kyrka tillsammans med släkt och vänner.
Som Hedvigs gudmor fick jag äran att hälla upp dopvattnet, tända dopljuset och hålla lillan en stund.


Elsa Hedvig Ingrid.


Mammsen.

Efter kyrkan åkte alla hem till Mia och Josef där det bjöds på olika sorters matpajer, kaffe och mormors underbara marängtårta. Vädret var prima så nästan alla åt på altanen medan barnen lekte i solen i trädgården.
Kan inte förstå att det är över två månader sen hon döptes! Den här veckan har rusat förbi i samma höga tempo och nu är helgen här, hurra! Jag ska shoppa en bukett rosor till vardagsrummet och gå förbi torget för att se om de kanske har några fina små pumpor till bordet på balkongen. Höstkänslor! Trevlig helg på er!

födelsedagsbarnet!


Hipp, hurra, hurra hurra för den allra goaste och charmigaste lille 2-åringen!

Idag fyller min favorit hela 2 år! Stort grattis på födelsedagen älskade Vilhelm! Paketen som jag köpte i Stockholm står och väntar i hallen för i eftermiddag blir det kalas med närmaste släkten. Mysigt! Söndagar är ju som gjorda för att hänga med familjen på. :) Hoppas att ni också har en riktigt fin avslutning på helgen!

Och såhär såg firandet ut för ett år sen.

RSS 2.0