NYÅRSAFTON!


Dukat för nyårsmiddagen som bestod av...



Aptitretare: Löjromscrostini med avokadokräm och parmesanostchips
Förrätt: Pilgrimsmusslor och kungskrabba med fräsch salsa och rökig majonnäs
Varmrätt: Oxfilé med tryffelsmör, potatis- och jordärtdkockskaka, haricots verts och portvinssky.
Dessert: Passionsparfait med citrussallad

Rött vin: Chateau le Reine
♥ Vitt vin: Hunter's Sauvignon Blanc
Champagne: Moët & Chandon



3...2...1... GOTT NYTT ÅR!

Oxfilé med tryffelsmör, potatis- och jordärtskockskaka, haricots verts och portvinssky


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0