my new love!

Hej kompis!
 
Jag är så glaaad och nöjd med min nya fina dator!! Allt känns så smart, är så snyggt och går så smidigt! Att gå från PC till Mac var inte en dag för tidigt! Efter bara några timmar, nej minuters bekantskap med varandra så var jag inte en hundradels sekund tveksam att instämma... Once you go Mac you'll never go back! ;)

åttonde september

 
Mysig lördagsdate med Pernilla!

en kaninklänning!


Här på sängbordet i mitt sovrum sitter den - kaninen med sin nya klänning.
 
Varsin klänning till två Maileg-kaniner var det jag började sy på igår. Såhär blev den ena, den andra som en lite mindre kanin ska få är inte helt klar, men kanske blir ikväll om jag tar mig tid en stund. Egentligen är det ju såklart leksakskaniner men jag tycker de är så söta så för mig är det mer som en fin detalj i inredningen!

pysselkväll


Har haft systuga här hemma ikväll... :)
 
Full av kreativitet och skaparlust satte jag mig vid symaskinen efter middagen och började sy på två.. ja vad tror ni det blir för något? och till vad? Gissa lite nu så visar jag när det (förhoppningsvis) finns något resultat att visa. Det hela var en aning pilligt så ytterligare en kväll eller kanske två tar det nog att bli klar!
 

en nyhet i köket!


En ny matta har flyttat in i mitt svart/vita kök!
 
Jag tog en sväng till Ikea idag där jag hittade den här svart- och vitrandiga mattan. Tänkte direkt att den skulle passa fint i mitt svart/vita kök, så tillsammans med lite annat köks-nödvändigt fick den bli med mig hem. Att prova var tanken men nu när den är på plats känns det så fint så jag tror den får stanna... :)
 

färska kryddor & kusmi tea


Inte bara praktiska utan fina ockå... Teburk, ett par kokböcker och krydddor!
 
Från köksbänken - färska kryddor, snygga kusmi tea-burken och goda middagstips!
 

happy weekend!Vackra rosor i vardagsrummet denna morgon. Så fint att ha det hemma!

Träffade mamma över lunchen i torsdags och fick - av ingen anledning alls - den här vackra buketten vita rosor. Åh vad glad jag blev! Att bli överraskad bara sådär lite vilken dag som helst är ju bara så kul och något som mamma titt som tätt strösslar min tillvaro med. :) Önskar ni kunde känna hur ljuuuuvligt de doftar!

RSS 2.0